StartseiteCivil szervezetekSzakmai adatbázisCivil ládafiaGalerieRendezvényekNachrichtenPályázatokKözhasznúsági jelentésElérhetőségek
A proartelenti.hu oldal létrehozását, fejlesztését támogatta: Nemzeti Civil Alapprogram Civil Önszerveződés, Szakmai és Területi Együttműködés Kollégiuma A "KAPOCS III. - Megújulás a fejlődésért, megújulás a civilekért" program megvalósítását a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta.
 

Civil ládafia

A "Civil Ládafia" egy olyan gyűjtőoldal, ahol civil szervezetek által megvalósított sikeres programokról, általuk megvalósított, jó példát jelentő kezdeményezésekről számolunk be térségen belülről és kívülről egyaránt.

Az itt található beszámolók, leírások célja, hogy megismertessük az érdeklődőkkel a civil élet sokszínűségét, sikereit és segítsük ezek széles körben való közzétételét, hogy újabb és újabb civil kezdeményezések jöjjenek létre és valósuljanak meg minden napjaink színesítésére.

Várjuk minden civil szervezet és közösség beszámolóját, jó példáját, erősítsük a civilséget a sikerek, eredmények közzétételével!

 
 
Adminisztráció