NyitóoldalCivil szervezetekSzakmai adatbázisCivil ládafiaGalériaRendezvényekHírekPályázatokKözhasznúsági jelentésElérhetőségek
A proartelenti.hu oldal létrehozását, fejlesztését támogatta: Nemzeti Civil Alapprogram Civil Önszerveződés, Szakmai és Területi Együttműködés Kollégiuma A "KAPOCS III. - Megújulás a fejlődésért, megújulás a civilekért" program megvalósítását a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta.
  Ingyenes el?adás: Megújuló energia - 2011. augusztus 18. 9 óra

Ezúton tisztelettel meghívja a SZÁMPONT Kft

Önt a

Megújuló energiák a mindennapokban c. el?adásra.

A rendezvény a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Ausztria-Magyarország 2007-2013 Határon Átnyúló Együttm?ködési Program keretében megvalósuló Center of Excellence für Energieoptimiertes Bauen und Erneuerbare Energie- CEEBEE nev?, L00057 projektszámú projektje keretében kerül lebonyolításra.


A témája: A megújuló energiaforrások használatának és a lakossági fogyasztáson belül a megújuló energiákra épül? lehetséges alkalmazások megismertetése.

 

Tartalma:

  • megújuló energiaforrások bemutatása (nap, szél, víz, biomassza, föld)
  • környezetvédelmi szempontok
  • a hazai viszonyok közt elérhet? megújulók bemutatása a megújuló energiaforrásokra épül? alkalmazások a mindennapokban-energiaforrásonként és alkalmazási területenként gyakorlati példák


Helyszín: SZÁM-PONT Kft. Zalaegerszeg Rákóczi u. 4-8.

Id?pontja: 2011. augusztus 18. 09 óra

 

Jelentkezni a szampont@szam.hu címen 2011. augusztus 10-ig lehet!

 
Adminisztráció